EMMA-Josien-Tekstschrijver.jpg

ben jij op zoek naar teksten die raken?

Snap ik. Daarmee verover je het hart van je lezer, wek je vertrouwen en houd je de aandacht vast. Bezoekers van je website of social media beslissen binnen een paar seconden of ze verder lezen of afhaken. Gebruik die seconden goed en zorg voor teksten waar jouw doelgroep op zit te wachten.

 

Als tekstschrijver help ik je met foutloze en soepel geschreven teksten die lekker weglezen en je lezer inspireren. Door in mijn pen te klimmen en te schrijven breng ik bezieling in jouw teksten. Met mijn sensitiviteit en inlevingsvermogen kom ik snel tot de kern van een verhaal en schrijf ik die op in woorden die raken.

dots.png

TEKSTSCHRIJVER

WAAROM JE MIJ JOUW TEKSTEN ZOU LATEN SCHRIJVEN?

  • Je wilt pakkende en authentieke teksten zonder zelf te worstelen met woorden en zinnen, zodat jij al jouw energie en tijd kunt steken in je bedrijf.

  • Je wilt bezielde teksten die je lezer raken in het hart, waardoor je de aandacht vasthoudt.

  • Je wilt je met jouw eerlijke verhaal verbinden met potentiële klanten, waardoor ze eerder geneigd zijn om je product of dienst af te nemen.

  • Je wilt zichtbaarder zijn met aantrekkelijke teksten op je website, blog of social media, zodat je omzet groeit.

dots.png
dots.png
orangestripe.png
line.png
kronkel.png

INSPIREER JE LEZER

blogs, artikelen en interviews

Een goed verhaal te vertellen? Ik schrijf het voor je op. Iets tot op de bodem uitzoeken en de moraal van het verhaal scherp krijgen is wat ik doe. Ik zorg voor een pakkend en bezield verhaal dat jouw lezers inspireert. En duidelijk maakt hoe jouw product of dienst een probleem oplost dat zij ervaren.

 

Interviews geven mij de kans om steeds weer nieuwe verhalen te ontdekken. Tijdens het afnemen en uitwerken van interviews dring ik door tot de kern van het verhaal. Wat is datgene waarvoor mensen hier op aarde zijn en hoe uit zich dat in hun werk of leven? Mijn sensitiviteit zet ik in om tussen de regels door op te vangen wat mensen drijft.

EMMA-Josien-Tekstschrijver-2.jpg
EMMA-Josien-portfolio.jpg

GEEF JE TEKST EEN BOOST

redigeren

Heb jij al een tekst, maar kan die wel een boost gebruiken? Ik maak er een foutloze en soepel geschreven tekst van die lekker wegleest. Ik zorg voor correcte spelling, een prikkelende titel, heldere tussenkopjes en een goede cadans. Met alle liefde schrap ik overbodige woorden, voeg ik smeuïgheid toe of gooi ik zinnen om. Daarnaast breng ik – uiteraard - een stukje bezieling in je tekst. Samen tillen we jouw teksten naar een hoger level.

TREK JE DROOMKLANT AAN

social media en mailings

Social media is anno 2019 dé manier om jouw product of dienst in de markt te zetten. Maar hoe breng je jouw boodschap over? Hoe spreek je je droomklant aan en bouw je een relatie op? Ik help je met een strategie voor social media, passend bij jouw bedrijf. Hierbij kijken we naar doelen, passende kanalen en de juiste boodschap. Daarnaast kan ik de uitvoering op me nemen met regelmatige socialmediaposts en bijpassende foto’s, met jouw unieke verhaal als rode draad. 

 

Met mailings houd je (potentiële) klanten op de hoogte van ontwikkelingen in jouw bedrijf. Ik lever mailings verzendklaar bij je aan, zodat jij nog maar één klik op de knop hoeft te doen. In overleg verzamel ik onderwerpen, schrijf ik teksten en kies ik foto’s.

EMMA-Josien-Tekstschrijver-3.jpg

IK WERK - OF HEB GEWERKT - VOOR O.A.:

dots.png
kronkel.png
HR_Community-Retrangle-Basis-RGB-DEF_edi
AM_Basislogo_WEB_edited.png
schoolvoorcoaching logo_edited.png
logo_final500.png
GrammieMagazine.png
Esmeevanloon-logo_edited.jpg